Comanda minimă este de 220 lei (TVA inclus) • Transport gratuit la comenzi peste 500 lei sau 350 de lei cu cardul • Tarif livrare 22 lei • Informații clienti: 0748 012 898
Primăvara facem angajații fericiți
Alege cele mai inspirate și creative mărțișoare pentru echipa ta.
martisoare pagini 3
Cele mai creative mărțișoare pentru echipa ta

Mărțișoarele au apărut cu secole în urmă și simbolizează venirea primăverii, reprezentând mici atenții pe care majoritatea femeilor le primesc cu ocazia zilei de 1 Martie. Fie că vorbim de colege, partenere, prietene sau colaboratoare, îți punem la dispoziție o gamă variantă de mărțișoare, dar și posibilitatea de a le personaliza, tocmai pentru a le surprinde plăcut. 

Garantăm servicii profesionale, cu livrare rapidă. Optează pentru noua colecție de mărțișoare 2024 care se bucură de modele noi și unicat sau personalizează-ți după preferințe modelul dorit.

Avantajele colaborării

Îți punem la dispoziție modele personalizate, lucrate cu grijă și pricepere din materiale precum porțelan, ceramică, sticlă de murano, lemn gravat, lemn pictat, dar și felicitări personalizate, mărțișoare croșetate și multe alte tipuri de mărțișoare hand made, foarte apreciate de către clienți.

Colecția 2024 vine cu modele noi și unicate, personalizate pe dorințele fiecărui client. Cu un timp scurt de livrare, acestea ajung la tine la timp, pentru a fi pregătite pentru vestirea primăverii. Stocurile sunt îndeajuns de mari pentru a servi orice nevoie, iar plata se poate realiza online, ramburs la livrare sau prin ordin de plată.

Suntem atenți la fiecare detaliu, motiv pentru care punem accent pe nevoile clienților și satisfacem toate cererile care vin pentru personalizarea mărțișoarelor. Astfel, ai posibilitatea de a-ți crea propriul ambalaj pentru mărțișoarele pe care vrei să le oferi mai departe.

Expozor mic
Comandă minimă
1600Lei, TVA inclus
Expozor mare
Comandă minimă
2400Lei, TVA inclus

Vrei să fii și tu un vestitor al primăverii?

asset 11
Formular de contact
Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț personalizată
sau pentru a afla mai multe despre produsele noastre.
COMENZI ŞI ASISTENŢĂ