Comanda minimă este de 200 lei (TVA inclus) • Transport gratuit la comenzi peste 500 lei (TVA inclus) • Informații clienti: 0748 012 898 / 0745 519 446

Termeni și condiții

Datele companiei

SC DATTA BUSINESS CONSULTING SRL
CUI: RO 31014235
Nr Reg Com: J12/3341/2012
Adresa: Punct de lucru Str Branului nr 53 Loc Cluj Napoca jud Cluj
Email: office@datta.ro
Numar de telefon: 0748.012.898

Reguli generale de utilizare

Accesarea, vizitarea si/sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.martisoarecadou.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

SC Datta Business Consulting SRL in calitate de proprietar al site-ului, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC Datta Business Consulting SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi site-ul www.martisoarecadou.ro . Folosirea fara acordul scris al SC Datta Business Consulting SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Reguli de cumparare

Toate detaliile cu privire la cumpararea unui produs de pe site-ul www.martisoarecadou.ro sunt mentionate in sectiunea “Cum cumpar” de la Livrare si plata. Precizam ca intre data lansarii comenzii de catre d-voastra si data confirmarii comenzii de catre SC Datta Business Consulting SRL stocul de produse se poate epuiza, caz in care veti fi contactat pentru modificarea comenzii.

ATENTIE: acceptam doar comenzi care se refera la o valoare minima de 200 lei cu tva inclus!

Preţuri

Toate preţurile produselor sunt afisate pe site-ul www.martisoarecadou.ro sunt in lei (RON) si includ TVA-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a situatiei de pe piata mondiala. Din momentul in care s-a confirmat comanda cumparatorului, preturile nu se mai pot schimba.

Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici, preturi, a stocuri per produs si/sau servicii disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Datta Business Consulting, acestea fiind cu titlu de prezentare. Datta Business Consulting poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

Livrare

Livrarea in tara a produselor comandate se face prin Fan Courier, intr-un termen de 2-3 zile lucratoare.

Exceptie prezinta comenzile care contin produse personalizate ce necesita prelucrare si manopera specifica, caz in care livrarea se face in termen de 7-10 zile lucratoare. Termenele de livrare a comenzilor se vor comunica, individual pe fiecare comanda, la data convenita de comun acord cu fiecare partener.
Costul de transport (in tara) se va calcula in functie de continutul si destinatia coletului si se factureaza clientului direct de catre firma de curierat.

Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei se pot livra gratuit de catre Datta Business Consuting srl.

Receptie

Se considera ca data a receptiei produselor de catre cumparator data la care produsul a fost primit de catre acesta si s-a semnat documentul de predare / primire a coletului.

Plata

Poti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata sau in sistem ramburs, la primirea coletului.

SC Datta Business Consutling SRL, prin magazinul sau www.martisoarecadou.ro  vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro  In acest fel putem asigura clientilor nostrii un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line, fara a percepe vreun comision suplimentar.

Poti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Urmezi pasii descrisi in sectiunea “Cum cumpar?”

b. Introduci datele tale personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL Extended Validation pe 256 biti, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica “Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Datta Business Consulting srl, nici de catre www.mobilpay.ro . Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Datta Business Consulting Srl prin magazinul sau online www.martisoarecadou.ro  si www.mobilpay.ro  nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin deselectarea optiunii “Livrare la aceasta adresa” din formularul de comanda. Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand “Plaseaza comanda”.

c. Introduci datele despre credit/debit card:

Daca ai ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele www.mobilpay.ro  aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de www.mobilpay.ro Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

– Datele personale introduse de tine pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Datta Business Consulting  si www.mobilpay.ro  garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Pentru mai multe informatii despre subiect citeste “Politica de confidentialitate www.mobilpay.ro “.

– Datele tale in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre www.mobilpay.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele www.mobilpay.ro , acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Citeste “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Metode de plata

Poti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ai selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda ta va fi procesata imediat. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Declaratie de conformitate

SC Datta Business Consulting SRL asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art.5. din Hotararea Guvernului nr. 1.022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele prezentate pe site-ul www.martisoarecadou.ro nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele respectate de producator.

Returnare si garantie

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. In cazul in care se va face returul produselor, costul de transport achitat initial se va suporta de catre client, rambursarea facturii / comenzii se va face numai aferent produselor comandate.  Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in stare perfecta. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.

La returnarea unui produs trebuie mai intai sa ne contactati in scris pe e-mail la adresa comenzi@martisoarecadou.ro,  formuland o notificare a intentiei de retur si/sau a motivelor renuntarii produsului. Pentru a intra in posesia formularului de retur va rugam sa accesati pagina Politica de retur de pe acest site sau sa trimiteti o solicitare pe mail la adresa comenzi@martisoarecadou.ro  Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este obligatorie si nu este o conditie a acceptarii returului, ci doar un element de monitorizare interna a activitatii noastre de comert online. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea in stare buna a produsului returnat la sediul SC Datta Business Consulting SRL (Str Branului nr. 53 mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj). Pentru a putea beneficia de returnare, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. In vederea efectuarii returului, aveti obligatia sa ambalati produsul intr-un ambalaj care sa ii asigure integritatea. Produsele care contin accesorii se pot returna doar in cazul in care se trimite setul intreg de piese si toate accesoriile nu sunt deteriorate si/sau folosite.

Returnarea produselor se poate face numai prin firme de curierat, dar nu este acceptata livrarea si ridicarea returului de catre firma noastra de la Posta Romana in cazul expedierii prin mandat postal.

Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, ciobituri, pete de murdarie, crapaturi,,etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare duc la anularea dreptului de returnare / garantie.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Returnarea se considera finalizata in momentul in care SC Datta Business Consulting SRL a receptionat produsele returnate si a constatat starea in care se afla acestea. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie trimis inapoi. In aceste situatii contravaloarea cheltuielilor de expeditie se vor suporta de catre client.

Plata returului se va face numai prin transfer bancar, nu se accepta alte modalitati de plata a returului (de ex. mandat postal, revolut, bitcoin, etc. ). In cazul returului clientul persoana fizica va trebui sa ne comunice pe mail (comenzi@martisoarecadou.ro):  numele si prenumele (care va fi acelasi cu cel mentionat pe comanda), codul CNP si contul bancar pecum si banca la care are deschis acest contul. Pentru persoanele juridice plata returului se va face in contul bancar indicat de catre aceasta. 

Exceptie de la returnare prezinta produsele achizitionate de catre persoane juridice, produsele folosite si/sau deteriorate.

Produsele comercializate pe www.martisoare-cadou.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru fiecare grupa de produse se acorda garantie separata raportat la specificitatea produsului. Astfel, toate produsele postate pe site au o garantie de 10 zile conform legislatiei in vigoare, termen in care se pot returna in conditiile specificate mai sus.

Erori de livrare

In cazul in care, cu ocazia livrarii, se intampla sa vi se livreze din greseala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, va rugam sa ne contactaţi in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email office@datta.ro sau la numarul de telefon 0748012898.

Produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Conciliere

In cazul in care exista situatii / probleme care nu par a putea fi rezolvate apeland la operatorul client service al magazinului online www.martisoare-cadou.ro , va rugam sa le semnalati in scris la adresa de mail office@datta.ro si veti fi contactat in termen de maxim doua zile lucratoare de catre persoana responsabila pentru concilierea amiabila a clientilor nemultumiti.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.martisoare-cadou.ro incluzand, enumerativ si nu limitativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, precum si combinarea acestora intre ele, este proprietatea SC Datta Business Consulting SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Datta Business Consulting SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Datta Business Consulting SRL garanteaza utilizatorului, in interes personal, acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Datta Business Consulting SRL, fara acordul scris al acesteia.

Incalcarea drepturilor de autor poate fi semnalata la adresa de mail office@datta.ro.

Confidentialitatea datelor personale

SC Datta Business Consulting SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC Datta Business Consulting SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.martisoarecadou.ro  adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.martisoarecadou.ro . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru prin e-mail. SC Datta Business Consulting SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic.

SC Datta Business Consulting SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, SC Datta Business Consulting SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva site-ului si/sau a clientilor sai.

La efectuarea unei comenzi si / sau la inregistrarea dvs. drept abonat la newsletterul nostru, vom stoca informatiile dvs. personale. Prin acestea acceptati faptul ca stocam informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail, sisteme automatizate de trimitere a newsletterelor etc.) din partea SC Datta Business Consulting SRL.

Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.martisoare-cadou.ro, in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

SC Datta Business Consulting SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Datta Business Consulting SRL se obliga sa respecte cumparatorului drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

La cererea expresa a cumparatorului, vanzatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail office@datta.ro sau prin posta la adresa str. Branului, nr. 53 mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Litigii

Orice neintelegeri aparute intre parti cu privire la derularea, executarea sau interpretarea prezentului contract se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar competenta de rezolvare apartine instantelor de judecata.

Baza legala

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 296 din 28 iunie 2004 republicata si actualizata, privind codul consumului completata cu legislatia romana in vigoare cu privire la protectia consumatorului, si in special Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 (republicata si actualizata) privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (*republicata*) privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori.

Reguli persoane juridice

Dispozitiile privitoare la achizitionarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu exceptia faptului ca persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decat pentru neconformitati constatate la data receptiei marfii.

Dispozitii legale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.