Prețuri speciale
pentru revânzători
Colecție nouă de mărțișoare și ambalaje în fiecare an
Livrăm rapid, direct din stoc, gratuit în funcție de valoarea comenzii
martisoare pagini 1
De ce este o idee bună să colaborați cu noi?

Mărțișoarele sunt micile atenții oferite cu ocazia venirii primăverii, fiind un business sezonier, dar cu potențial mare de generare de profit. Beneficiul principal este dat de faptul că se poate construi o afacere de la zero cu o investiție minimă, într-un timp relativ scurt.

Orice afacere la început de drum beneficiază de îndrumare și consultanță pentru a fi profitabilă. În plus, poți primi gratuit un expozor care să genereze peste 30% din vânzarea mărțișoarelor.

Comandă mărțișoare online și scapă de costurile de transport, dar și alte costuri suplimentare necesare deplasării în alte județe pentru procurarea lor. Scrie-ne sau contactează-ne la numerele de telefon 0748.012.898 / 0745.519.446 și beneficiază de prețuri speciale pentru tine.

Avantajele colaborării

Îți punem la dispoziție modele personalizate, lucrate cu grijă și pricepere din materiale precum porțelan, ceramică, sticlă de murano, lemn gravat, lemn pictat, dar și felicitări personalizate, mărțișoare croșetate și multe alte tipuri de mărțișoare hand made, foarte apreciate de către clienți.

Colecția 2023 vine cu modele noi și unicate, personalizate pe dorințele fiecărui client. Cu un timp scurt de livrare, acestea ajung la tine la timp, pentru a fi pregătite pentru vestirea primăverii. Stocurile sunt îndeajuns de mari pentru a servi orice nevoie, iar plata se poate realiza online, ramburs la livrare sau prin ordin de plată.

Suntem atenți la fiecare detaliu, motiv pentru care punem accent pe nevoile clienților și satisfacem toate cererile care vin pentru personalizarea mărțișoarelor. Astfel, ai posibilitatea de a-ți crea propriul ambalaj pentru mărțișoarele pe care vrei să le oferi mai departe.

Expozor mediu
Comandă minimă
2400Lei, TVA inclus
Expozor mare
Comandă minimă
3600Lei, TVA inclus

Vrei să fii și tu un vestitor al primăverii?

Banner contact 1
Formular de contact
Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț personalizată
sau pentru a afla mai multe despre produsele noastre.
COMENZI ŞI ASISTENŢĂ