Comanda minimă este de 220 lei (TVA inclus) • Transport gratuit la comenzi peste 500 lei sau 350 de lei cu cardul • Tarif livrare 22 lei • Informații clienti: 0748 012 898

Mărțișoare speciale pentru 1 martie: modele deosebite pentru cei dragi

În prima săptămână a lunii martie suntem cu toții bucuroși să dăruim mărțișoare speciale. Persoanele dragi din viața noastră merită aceste atenții care vestesc primăvara. Cum putem face ca acest gest să fie unul cu adevărat unic?

Modelele de mărțișoare speciale, unice și deosebite se găsesc ușor. Ele pot fi o alternativă reușită la mărțișoarele tradiționale, cu motive clasice și realizate din acele materiale pe care le întâlnim mereu.

Pentru a suprinde mamele, partenera, colegele, prietenele, profesoarele și alte persoane pe care le apreciem, magazinele de mărțișoare includ produse care fie se remarcă prin modelele inedite, fie prin materialul folosit sau prin procesul de creație și posibilitatea de personalizare.

 

Mărțișoare din lemn

Această categorie include mărțișoare de mai multe tipuri, ele fiind speciale prin faptul că utilizează un material deosebit: lemnul. Nu numai că sentimentul de a purta ceva organic și natural este aparte, ci ele impresionează prin flexibilitate și aspectul estetic remarcabil.

Gama cuprinde broșe lucrate manual și lăcuite sau pictate, care vin în modele tradiționale. Există și broșe care îmbină lemnul cu rășina sau cele din sticlă, care utilizează lemnul rustic drept suport.

Un alt dar cu adevărat special poate fi o felicitare realizată din lemn gravat. care poate fi personalizat cu propriul mesaj sau logo-ul companiei dumneavoastră. Există și alte modele de mărțișoare din lemn gravat, iar toate acestea pot fi explorate pe site-ul nostru.

 

Mărțișoare din sticlă

Din dorința de a utiliza sticla pentru a crea mărțișoare speciale au rezultat multe modele pe care oricine s-ar mândri să le poarte. În categoria handmade se regăsesc obiecte realizate manual din sticlă, pictate sau colorate în nuanțele specifice primăverii. Dacă doriți să oferiți o bijuterie mai flexibilă, se pot găsi pandantive din sticlă, împachetate în cartonașe atractive sau în blister.

Tot în categoria pandantivelor sunt apreciate cele realizate din sticlă Murano, care se potrivesc perfect doamnelor cu gusturi rafinate. Nu în ultimul rând, pandantivele din sticlă inspirate din arta japoneză sunt un articol foarte apreciat. Alte modele care utilizează sticla, precum brațări, cercei, alte broșe și lănțișoare cu pandantiv, se pot vedea la un simplu search pe site-ul nostru.

 

Mărțișoare din ceramică și porțelan

Această categorie include mărțișoare lucrate manual și împachetate cu grijă în ambalaje care le scot în evidență designul. Alegerea unor astfel de daruri nu poate da greș, mai ales că există o varietate de tipuri disponibile: mărțișoare clasice, broșe, coliere, pandantive și brățări, inclusiv modelul special de brățară din ceramică ambalată deosebit în fiolă de sticlă.

 

Mărțișoare din metal

Metalul utilizat în bijuterii este o practică din ce în ce mai întâlnită. Pe lângă varietatea de produse care pot fi realizate, acest material impresionează prin jocul de lumini pe care-l creează la purtare, strălucind și atrăgând privirile tuturor.

Incluzând motive clasice, dar și elemente exotice, mărțișoarele din metal vin sub formă de brățări, pandantive de diferite dimensiuni și broșe. Sunt disponibile modele speciale pentru copii, care vin în forme și culori apreciate de aceștia. Multe dintre aceste produse, cum ar fi cheițele din metal se comercializează en gros, pentru cei care vor să fie cu adevărat vestitori ai primăverii pentru mai mulți oameni.

 

Alte tipuri de mărțișoare

Flori de săpun: Aceste produse pot fi varianta ideală de alternativă la mărțișorul clasic, deoarece surprind în același fel spiritul primăverii. Pe lângă florile de săpun de diferite tipuri care pot fi comandate în cantități mari, există posibilitatea de a achiziționa varianta ambalată deosebit și cu grijă, și anume coșul din lemn cu flori de săpun.

 

Mărțișor brodat: Obiect 100% handmade și care încorporează modele clasice de primăvară, mărțișorul brodat concurează cu cele clasice pe care le întâlnim la orice pas. Acesta garantează bucuria persoanei căreia i-l oferim, deoarece este un model special și unic care își va găsi loc în ținutele de început de primăvară.

 

Mărțișor ecologic, realizat din materiale naturale: Acest model este recomandat tuturor iubitorilor de natură. El oferă nu doar bucuria de a purta o astfel de bijuterie realizată din elemente organice, dar încurajează ideea că ceea ce ne dă natura poate fi utilizat direct și cu grijă, fără a o afecta.

 

Așadar, pe site-ul martisoarecadou.ro se regăsesc zeci de modele unice de mărțișoare, modele deosebite care pot fi oferite persoanelor dragi la început de primăvară.

 

Află ce tipuri de mărțișoare și bijuterii oferim de 1 martie