Comanda minimă este de 220 lei (TVA inclus) • Transport gratuit la comenzi peste 500 lei sau 350 de lei cu cardul • Tarif livrare 22 lei • Informații clienti: 0748 012 898

Tipuri de mărțișoare și bijuterii pentru 1 martie

Mărțișoarele, ca daruri oferite la început de primăvară, se regăsesc acum într-o diversitate mare de tipuri de mărțișoare și modele. Nu numai cele clasice, de agățat în piept, sunt apreciate, ci și mărțișoarele care au funcție de bijuterie sau accesoriu special: brățări, coliere, pandantive, cercei și altele.

Pe site-ul nostru există o mulțime de mărțișoare, categorizate atât în funcție de tipologia lor ca bijuterie, cât și în ceea ce privește materialul din care sunt realizate sau după designurile specifice. În acest material vom aborda specificul fiecărui tip de mărțișor pe care îl punem la dispoziție în magazinul nostru online.

 

Mărțișoare broșă

Ceea ce numim mărțișoare clasice sunt cele tip broșă. Ele se poartă pe haine, fiind agățate cu ajutorul unui ac în zona pieptului. Chiar dacă acestea sunt unul dintre cele mai întâlnite tipuri de mărțișoare, diversitatea lor constă în modelele și designul ales.

În categoria de broșe, găsim obiecte confecționate din numeroase materiale: lemn, piele, catifea, metal, ceramică sau rășină, fiind astfel pe toate gusturile. În ceea ce privește modelul, broșele disponibile conțin elemente și simboluri clasice, tradiționale, florale, colorate, elegante, premium sau chiar motive japoneze.

Dacă te atrag broșele, merită o explorare atentă a variantelor disponibile. Totodată, un astfel de dar nu va da greș, deoarece orice persoană este entuziasmată să poarte acest gen de bijuterie la piept în primele zile ale primăverii.

 

Mărțișoare brățară

O bijuterie simplă, ușor de purtat și foarte populară sunt brățările. În ultimii ani, mărțișoarele din această categorie concurează cu broșele clasice. Femeile sunt bucuroase să primească un astfel de dar, în culorile specifice mărțișorului și în modele variate, pe care să le poarte alături de celelalte bijuterii.

Cu un accesoriu de mână împachetat în mod atractiv, nu se poate da greș. Vestea bună este că modelele disponibile sunt variate, astfel încât preferințele persoanei la care ne gândim pot fi îndeplinite. De la brățări fimo, la cele cu pietricele, cu elemente din fildeș, ceramică, rășină sau lemn, toate aceste produse sunt accesibile online. În plus, există modele cu adevărat unice, cum ar fi brățările cu pietricele vintage, cele cu charmuri sau cele cu ștrasuri. Toate tipurile de mărțișoare menționate pot fi explorate pe site-ul nostru.

 

Mărțișoare cercei

Cerceii sunt o bijuterie potrivită pentru complimentarea ținutelor alese și care stârnește negreșit complimente celor din jur, fiind ușor de observat. În mod similar cu alte tipuri de bijuterii, oferirea unor cercei de 1 martie poate fi gestul perfect pentru persoanele dragi.

Cerceii se regăsesc în variante clasice și accesibile, dar și în variante premium sau de lux. Merită aruncată o privire asupra modelelor, deoarece aceștia sunt un cadou unic și care nu se limitează la purtarea în zilele de martie, ci pot fi aleși ca accesoriu în orice moment al anului.

 

Mărtișoare pandantiv

Pandantivele sunt unul dintre cele mai flexibile mărțișoare. Nu ne referim doar la atașarea și utilizarea lor facilă, ci și la modelele numeroase: tradiționale, florale, cu pietricele colorate, din ceramică, din lemn pictat, în stilul vintage și multe altele.

Similar cu alte accesorii, pandantivele sunt adecvate diverselor persoane pe care le apreciem: mame, bunici, educatoare, colege de muncă sau de clasă, prietene, rude și alte cunoștințe.

 

Mărțișoare colier

În gama de mărțișoare tip colier se regăsesc atât modele fanteziste, cât și unele clasice sau elegante. Colierele nu eșuează în a da o notă de eleganță oricărei ținute, așa că persoanele dragi vor fi deschise să primească cu bucurie o astfel de atenție, accesoriu pe care pot să-l probeze imediat.

 

Indiferent ce tip de mărțișor plănuim să dăruim de 1 martie, important e ca gestul să fie unul făcut din sinceritate și apreciere. Dacă acum câțiva ani mărțișoarele nu se găseau într-o așa mare varietate, acum există posibilitatea de a alege dintr-o mulțime de opțiuni.

 

Tot ce trebuie să faci este să explorezi produsele, să plasezi comanda online și să te bucuri de zilele în care poți face bucurii oamenilor din jurul tău, generând zâmbete și vestind primăvara care se apropie.

 

Citește și ce fel de mărțișoare oferim persoanelor dragi