Împreună vestim primăvara
Alătură-te vestitorilor primăverii și anuntă-ți colaboratorii de cele mai noi modele de mărțișoare.
martisoare pagini 2
Surprinde-ți clienții plăcut și-ți vor rămâne mai mult timp alături

Oferă-le clienților și colaboratorilor mărțișoare unice și personalizate. Alătură-te inițiativei „Operațiunea Mărțișorul” și-ți oferim servicii profesionale, dispunând de o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Mizăm pe creativitate și mărțișoare îndrăznește, care să se diferențieze cu ușurință pe piață, pliate pe nevoile fiecăruia. În plus, personalizăm fiecare mărțișor, de la model, ambalaj, până la mesajele regăsite pe acestea.

Avantajele colaborării

Îți punem la dispoziție modele personalizate, lucrate cu grijă și pricepere din materiale precum porțelan, ceramică, sticlă de murano, lemn gravat, lemn pictat, dar și felicitări personalizate, mărțișoare croșetate și multe alte tipuri de mărțișoare hand made, foarte apreciate de către clienți.

Colecția 2023 vine cu modele noi și unicate, personalizate pe dorințele fiecărui client. Cu un timp scurt de livrare, acestea ajung la tine la timp, pentru a fi pregătite pentru vestirea primăverii. Stocurile sunt îndeajuns de mari pentru a servi orice nevoie, iar plata se poate realiza online, ramburs la livrare sau prin ordin de plată.

Suntem atenți la fiecare detaliu, motiv pentru care punem accent pe nevoile clienților și satisfacem toate cererile care vin pentru personalizarea mărțișoarelor. Astfel, ai posibilitatea de a-ți crea propriul ambalaj pentru mărțișoarele pe care vrei să le oferi mai departe.

Expozor mediu
Comandă minimă
2400Lei, TVA inclus
Expozor mare
Comandă minimă
3600Lei, TVA inclus

Vrei să fii și tu un vestitor al primăverii?

asset 11
Formular de contact
Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț personalizată
sau pentru a afla mai multe despre produsele noastre.
COMENZI ŞI ASISTENŢĂ