asset 17
GRATUIT
Pentru a ne asigura de succesul afacerii tale, îți oferim un expozor pentru mărțișoare
martisoare pagini 4
Pentru a ne asigura de succesul afacerii tale, vrem să-ți oferim un expozor gratuit

Comandă de minim 2400 lei, TVA inclus și primești un expozor gratuit din partea noastră. Cu ajutorul acestuia mărțișoare sunt mult mai expuse în cadrul magazinului și mai ușor de ales de către consumatori.

Expozorul ocupă o suprafață mică, dar oferă o expunere mare. Capacitatea lui este de aproximativ 800 de mărțișoare, iar odată se pot vedea peste 14 modele expuse. Acesta contribuie la creșterea vânzărilor cu cel puțin 30% față de masa obișnuită cu mărțișoare, fiind flexibil, ușor de configurat și de transportat.

Avantajele colaborării

Îți punem la dispoziție modele personalizate, lucrate cu grijă și pricepere din materiale precum porțelan, ceramică, sticlă de murano, lemn gravat, lemn pictat, dar și felicitări personalizate, mărțișoare croșetate și multe alte tipuri de mărțișoare hand made, foarte apreciate de către clienți.

Colecția 2023 vine cu modele noi și unicate, personalizate pe dorințele fiecărui client. Cu un timp scurt de livrare, acestea ajung la tine la timp, pentru a fi pregătite pentru vestirea primăverii. Stocurile sunt îndeajuns de mari pentru a servi orice nevoie, iar plata se poate realiza online, ramburs la livrare sau prin ordin de plată.

Suntem atenți la fiecare detaliu, motiv pentru care punem accent pe nevoile clienților și satisfacem toate cererile care vin pentru personalizarea mărțișoarelor. Astfel, ai posibilitatea de a-ți crea propriul ambalaj pentru mărțișoarele pe care vrei să le oferi mai departe.

Expozor mediu
Comandă minimă
2400Lei, TVA inclus
Expozor mare
Comandă minimă
3600Lei, TVA inclus

Vrei să fii și tu un vestitor al primăverii?

Banner contact 1
Formular de contact
Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț personalizată
sau pentru a afla mai multe despre produsele noastre.
COMENZI ŞI ASISTENŢĂ