Comanda minimă este de 220 lei (TVA inclus) • Transport gratuit la comenzi peste 500 lei sau 350 de lei cu cardul • Tarif livrare 22 lei • Informații clienti: 0748 012 898

Avantajele comenzilor online de mărțișoare en gros

Bucuria începutului de primăvară se traduce în dăruirea și primirea de mărțișoare. Apelul la comenzile online de mărțișoare en gros de la distribuitori este rentabil și avantajos, fie că ești comerciant sau că dorești să pregătești din timp micile atenții pe care le oferi prietenelor, familiei sau colegilor de muncă din companie.

 

Comenzi online de mărțișoare en gros

Procesul de selectare și cumpărare a mărțișoarelor de care ai nevoie este mai simplu ca niciodată. Distribuitorii de mărțișoare en gros pun la dispoziție sute de produse prezentate pe site-uri. Astfel, poți să vezi imagini reale și detalii specifice despre fiecare produs, să explorezi categorii variate de mărțișoare și să plasezi în pași simpli o comandă din confortul casei tale sau din birou. Inclusiv economia de timp este un avantaj, deoarece nu te mai deplasezi fizic în căutarea darurilor de 1 martie.

În același timp, timpul de livrare este unul scurt odată ce comanda este plasată. Martisoarecadou.ro se asigură că trimite produsele într-un mod sigur și că articolele alese pe site se vor regăsi în pachetul care va fi livrat.

 

Prețuri speciale și avantaje la comenzile mari

Când vine vorba de cantități mari, distribuitorii vor oferi prețuri reduse și avantaje însoțitoare. Pe lângă ofertele și reducerile pe care le poți întâlni, atunci când apelezi la comanda online a mărțișoarelor en gros vei fi informat de posibilele avantaje. Vorbim despre livrare cu preț redus sau transport gratuit, de accesorii sau expozoare cadou sau de scutirea de la anumite costuri suplimentare de deplasare și de procurare a articolelor de care ai nevoie.

 

Mărțișoare în game largi și stocuri suficiente

Față de achiziționarea fizică a mărțișoarelor de la comercianți, alegerea unui distribuitor en gros asigură faptul că vei găsi mărțișoare variate și pe toate gusturile. În plus, stocurile mari sunt un alt beneficiu. Pregătirea zilei de 1 martie și a darurilor poate fi astfel realizată mai inteligent, știind exact ce cantitate de mărțișoare comanzi sau dacă apelezi la produse individuale sau la seturi de produse, unele neambalate și pe care le poți stiliza în funcție de dorințele tale.

 

Mărțișoare în colecții speciale, reînnoite anual

În fiecare an, producătorii de mărțișoare revin cu modele noi, creative, realizate ingenios din materiale variate și cu aspect estetic adecvat noilor tendințe. Astfel, după o mică explorare poți să ajungi la idei creative de a surprinde persoanele dragi, colegii de muncă, clienții sau oamenii către care revinzi produsele.

Totodată, categorizarea mărțișoarelor simplifică procesul căutării. Poți să te uiți peste produsele care te interesează cel mai mult: mărțișoare handmade, personalizate, premium sau de lux sau tradiționale.

Dacă te interesează anumite tipuri de mărțișoare, cum ar fi broșele, brățările, colierele, cerceii, felicitările și altele, îți sunt puse la dispoziție moduri de a vizualiza doar câte o astfel de categorie.

 

În plus, site-ul unui distribuitor include de cele mai multe ori produse pe care nu le găsești în locurile fizice amenajate pentru mărțișoare. Vorbim aici de accesorii precum cutiile în diferite culori și forme, folii transparente, cartonașe personalizabile, săculeți organizatori și coșulețe în modele variate. Alături de produsele en gros pe care le poți comanda neambalate, în seturi cu mai multe piese, vei reuși să creezi cadouri speciale, cu mesajul și împachetarea pe care le dorești.

 

Așadar, dacă achiziția de mărțișoare este în fiecare an un proces prin care trebuie să treci, asigură-te că o faci în cel mai avantajos mod posibil. Comanda online de mărțișoare en gros aduce multe avanaje: căutarea facilă a produselor dorite, personalizarea mărțișoarelor, prețuri speciale, oferte pentru revânzători, transport gratuit, accesorii și expozoare cadou, dar și o serie de garanții.

Alege să fii vestitorul primăverii alături de martisoarecadou.ro, astfel încât primele zile de primăvară ale persoanelor dragi din viața ta să fie înfrumusețate cu mărțișoare unice și creative.

 

Descoperă ofertele speciale pentru revânzători